A-klussenservice, Oosterhout in Noord-Brabant

UW DOEL, ONZE ZORGEN !!

reparatie en onderhoud

Onderhoud
Naast de verkoop en montage, verzorgen ik ook het onderhoud en de reparatie van uw zonwering. Net zoals alle andere apparaten, heeft ook uw zonwering onderhoud nodig. Vooral omdat de zonwering twaalf maanden per jaar, weer of geen weer, buiten hangt.

Het is daarom verstandig om uw zonwering goed te onderhouden. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij! Dit kan onder andere door een jaarlijkse onderhoudsbeurt naar aanleiding van een voor u op maat opgesteld onderhoudscontract.

Service / reparatie
Maar naast het onderhoud, verzorgen wij natuurlijk ook de reparaties aan uw zonwering. Zowel voor het verhelpen van kleinere storingen zoals een rolluikband, bandopwinder of schermdoek vervangen, als voor grotere reparaties kunt u bij ons terecht. Wist u dat de meeste reparaties zelfs al binnen enkele werkdagen uitgevoerd kunnen worden?

Schoonmaak
Het schoonmaken van zonwering is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Doordat uw zonwering het gehele jaar buiten hangt, kan uw rolluik of zonnescherm na verloop van tijd flink smerig worden. Wij hebben diverse schoonmaakmiddelen op voorraad om uw zonwering weer te laten glimmen en er weer als nieuw uit te laten zien.

In één behandeling worden uw rolluiken en zonneschermen gereinigd en opnieuw beschermd tegen vuilaanslag. Onze schoonmaakmiddelen zijn zeer eenvoudig zelf te gebruiken. Uiteraard kunnen wij ook het schoonmaken voor u verzorgen, ook op lastig bereikbare plaatsen of op bovenverdiepingen.

Natuurlijk voorzien wij u ook graag van aanvullende informatie. Hiervoor kunt u onze showroom in Heesch bezoeken of wij komen eventueel bij u thuis de mogelijkheden bekijken.

Bel naar 0614598596