A-klussenservice, Oosterhout in Noord-Brabant

UW DOEL, ONZE ZORGEN !!

schilderen/wanden spuiten

Dit is het verspuiten van verf of lak voor een strak, snel en superdekkend resultaat. Bij airless wordt gebruikt gemaakt van een pomp die onder hoge druk (+-120 bar) de verf door een kleine spuitkop “duwt” en de verf vernevelt over de te behandelen oppervlakken, dit zonder toevoer van lucht.

Bij Spuitmachine wordt de verf of de lak door het pistool onder lage druk verneveld over de te behandelen oppervlakken. Dankzij de verfspuitmachine  is het mogelijk de straal controleerbaar af te stellen om hierbij ook kleine oppervlakken te kunnen spuiten, met het oog op een zeer strak resultaat. Deze techniek wordt vooral gebruikt met lakken maar kan ook met muurverf voor oppervlakken die traditioneel moeilijk te schilderen zijn.

Toepassingen:

- Muren, plafonds (binnen en buiten). Zeer rendabel bij grote oppervlakken / ruimtes.

- Aircoat: Deuren, deurstijlen, radiators, meubels, trappen (vooral gesloten), ingebouwde kasten, keukendeurtjes, raamluiken, tuinhuizen, schuttingen enz. Ook verniste houten plafonds die vroeger zeer populair waren, kunnen hiermee snel en strak gelakt worden om deze een nieuwe, moderne look te geven in plaats van te vervangen, wat kosten bij bijvoorbeeld een renovatie kunnen drukken. Klassieke plafonds met zware sierlijsten en sierstukken zijn hiermee ook perfect te behandelen.

Voordelen:

- Snel

- Oppervlakken die met rol of borstel moeilijk of niet bereikbaar zijn toch schilderen met een mooi resultaat

- Perfect gelijkmatige verdeling van de verf, zodat er geen structuur van de rol achterblijft

- Superstrak resultaat, geen verfstrepen van de borstel

- Zowel voor nieuwbouw als renovatie, voor zowel grote als kleine ruimtes

Ook voor afdekking en afplakwerk van alle niet te schilderen oppervlakken en meubels en vloeren wordt gezorgd zodat alles perfect beschermd blijft.

 

Wenst u een offerte? Geen enkel probleem!

Wilt u een opdracht laten starten op een bepaalde datum? De agenda zal erbij worden gepakt!

Prijzen worden in overleg besproken!

Wij leveren materiaal, indien u dit wenst!

Wij zijn flexibel in het werken buiten de regio!